....

Hur kan man vara så beroende av någon?¨
att man kan göra precis va som helst för att få den personen att stanna kvar
att man kan gå igenom eld å vatten för att få vara me den personen
att man kan göra precis allt för personen, å ändå lite till
att tänka sig ett liv utan personen, är så jävla svårt
för man kommer inte ihåg hur livet var innan personen blev en del av det
ja skulle göra va som helst för att gå tillbaks i tiden
fan, ibland blir de bara för mycke ..

SKÖJ BILD

Inte så jätteny bild , va från då vi slog vad om att ja skulle våga ha den från skolan tills ja kom hem, å då skulle ja få pengar. å klart ja vågade, bäst är ja!
om man alltid va  så gla, skulle allt va så jävla mycke lättare.

UTOMLANDS

Lite mobil bilder från när vi va utomlands, underbart?
kommer nog fler framöver. 

A life without you, now

You are alone now, just as you seemed to like. I tried a long time to be there for you as I promised, but it dosen't work anymore, I really can't fix it anymore. To see you feel so bad, it really broke me. We aren't so strong together that I wanted to believe. I start on with a life without you now. Now I can't talk to you anymore, and I don't know how it is to live in such a world.
´ 
I know I hurt you, you think I'm like the others now. You know I love you no matter what and you will always be my other half.
But I could not do this anymore.

INTE LITA PÅ EN JÄVEL!!

går nästan inte lita på en enda jävel längre !!! och är så jävla trött på de.
kanske lika bra att bara va tyst istället? Kan säga saker till de närmsta, de som verkligen kan hålla saker hemligt. I vetlanda sprids rykten på några sekunder, sen vet alla om de. Alla sviker alla, alla strular me alla, alla bråkar me alla, alla känner alla och alla pratar om alla.
'
Inget speciellt idag i skolan, efter skolan va ja me Julia, Becka och Samme på stan och sen åkte julia hem lite tidigare än oss. Nu sitter ja och försöker göra mitt hemprov som ja haft hemma i flera veckor nu, måste få de gjort nångång.
'
Längtar till helgen, då blir de nog att va hos Samme me massor folk fredag till lörda, sen så blir de nog något annat lörda till sönda förhoppningsvis.
puss

-

Ibland blir de bara för mycke, då faller man ner igen men man blir starkare för varje gång.
´
Bara så ni vet så kanske ja inte är som ja brukar just nu , eller framöver ett tag nu, har hänt en hel del som ja inte tar upp nu. Eller egentligen har de inte hänt något på de sättet, men går igenom lite saker just nu. De närmaste vet vad. Ja försöker så mycke som möjligt att finnas för alla som vanligt, att vara glad osv, men om de inte går hela vägen så vet ni de nu i alla fall.
'
Nu ska ja stänga av datan, kolla lite på mitt hemmaprov och sen kolla på någon film. Smsa om de är något, ni vet mina nummer om inte annat så kolla fb eller tidigare inlägg på bloggen.

INTE RIKTIGT ORD

finns inte riktiga ord att beskriva dagen me, men ja tackar Ellen som hängde me mig dit, skulle inte klarat de annars. Tack alla andra underbara vänner som alltid ställer upp, utan er vore ja verkligen ingenting.
'
Har inte så mycke mer att skriva, men tankarna svänger omkring ordentligt och ja ska nog ut en stund snart.

SVERIGE IGEN

Kom hem inatt klockan halv fyra igen, det var trevligt i Teneriffa.
Vi i familjen var sjuka flera dagar, men det var sol och varmt varje dag så blev ändå mycket sol. Känns hemskt här i kylan nu men ändå så skönt att va hemma. Saknat min älskade King så mycket!
'
Bilder kommer inte nu men de kommer nog framöver. Puss

inte bra, inte dåligt.

Allting går, men varken bra eller dåligt just nu. På dagarna går det bra, det känns helt okej även att det alltid är något som saknas. Men när man är ensam, då blir hålet nästan för stort, ändå så går det framåt.
'
Idag ska jag nog inte göra någonting alls. Inte festa som alla andra vad jag vet, tror inte jag ska träffa någon heller, verkligen ingenting. Jag hatar verkligen att sitta hemma och göra ingenting. Sysselsättning är vad som alltid behövs, annars så funkar det inte.
'
Åker till stockholm imorgon på morgonen, sen så sover vi på hotell där och åker med flyget till Teneriffa på söndagen, kommer hem på söndagsnatten en vecka senare, puss.

.

Dålig på att lägga in här jag vet, men ska försöka bli bättra framöver!
har ingenting att skriva just nu bara.

16/01-10 , 6/01-10

16 Januari 2010 - 6 Februari 2010 .
Höll inte denna gången heller, nu har jag iallafall gett det en chans. men gud så mycket jag tycker om och bryr mig om dig. Det ä bara inte meningen att de ska vara vi, men du ska veta att jag älskar dig.
och du kommer precis som en tatuering, alltid vara en del av mig..
´
Nej, ja behöver inte snacka om det, det löser ändå ingenting.

SÖNDAG

I fredags så hängde Becka me mej hem efter skolan, de va trevligt. Vi kollade filmer osv . Sen så hände de lite saker, vad som hände skriver ja inte här, de löste sej i alla fall.
'
I lördags så åkte Becka hem o ja åkte till älskling o sov hos honom. Fick ett hemmagjort armband av honom, så himla sött!
'
Idag vaknade ja hemma hos älskling. Hans systers dotter gav mej en täckning som hon hade målat, sött! Åkte hem vid halv fyra nån gång o nu sitter ja här hemma . King är dålig igen, i magen osv , får hoppas att de blir bättre snart igen.
'
Imorgon e de skola, suck ... !! Får försöka va duktig o klara nationella proven på tisdag och torsdag i svenska, så ja får väl ta o plugga lite helt enkelt, får dricka mycket energidryck o kaffe nu så ja verkligen orkar med, måste ju komma in på nåt gymnasie me ;s Puuuuss
-
känns så åt helvetes fel.
vet inte vart ja ska ta vägen


TORSDAG

Ja idag e de torsda , en såndär oroligt jävla seg bajsdag. Hade matteprov, de gick inte bra alls . Ska göra de lite muntligt imorgon, så får hoppas att de höjs från IG till ett G i alla fall , för jag SKA klara de. Nu ska jag inte göra mycke alls, kolla lite på matten om min koncentration för en gångs skull kanske finns en liten stund!
'
I helgen vet ja inte riktigt va ja ska göra än, imorgon om ja inte ska sova hos älskling så ska nog Rebecka sova hos mej o sen på lörda till sönda ska ja till älsklingen. De e otroligt så mycke ja saknar honom.
'
Nästa sönda så åker vi utomlands till Teneriffa, o vi åker till Stockholm redan på lördan o sover där på hotell till söndan. Vi kommer hem sen på söndanatten en vecka efter, så kanske tar ledigt på måndagen i skolan, vi får se. Puuuss
Har lugg nu, men har den mest på sidan i alla fall, så irriterande annars :p

MATTEPROV..

Har suttit här i flera timmar och verkligen försökt koncentrera mej på matten, men de går inte som vanligt ;s
Ska verkligen försöka nu igen efter att ja lagt in de här inlägget, för ja ska verkligen få godkänt imorgon så ja kommer in på nåt gymnasie nånstans. Om ja så ska plugga hela natten :o
'
Klippte mej hos Rebecca idag och de blev bra faktiskt , sjukt duktig är hon!
Men nu ska ja dra så ja skriver mer imorgon eller nåt , puuss

KLIPPNING

Idag ska ja klippa mej hos en kompis, de blir säkert bra! Sen så ska ja hem, göra ingenting, osv ...
'
De e dåligt me bilder o dåligt me nåt att dela me sej av , men så kan de va ibland ,
ja , nu ska ja göra mej iordning de sista sen gå till bussen, tjohej
-
du betyder skitmycket för mig älskling .
Jonas <3

SKOLA ..

Nu ska ja snart gå ner till bussen , tråktråktråk . Tagga sönder att vi har teknik idag o dans på gympan , UNDERBART!! Är dödstrött också  , men de finns positiva saker.. Ska nog köpa powerking och då blir allt lite bättre, sen slutar vi ju trots allt tillslut så man får åka hem , man får ta o försöka tänka positivt ;)
´
Egypten resan blev ju inställd eftersom de e så mycke bråk där just nu , men istället så fick vi en billig "extraresa" till Teneriffa , så vi åker dit på söndagen då vid lovet. Vi vet inte vilket hotell vi ska till eller någonting förens vi åker, kul ? ;s
´
Nu ska jag dra o myspysa me king ,dricka kaffe :D pöss.

RSS 2.0